ul.no_bullet { list-style-image: url(/wp-images/li-plus.png) ; padding: 0; margin: 0; } li.plus {background: url(/wp-images/li-plus.png); no-repeat left top; }
} body { font: normal 16px Cabin, Cabin, sans-serif; } h1 { font: normal 36px Sniglet, Sniglet, sans-serif; }

Geweven draagdoeken

Een geweven draagdoek heeft de kenmerken dat deze veel gewicht kan dragen. Dat komt door de manier waarop de stof van een geweven draagdoek in elkaar is gewoven. Dit zorgt ook voor een extra lange levensduur. Als je zoveel mogelijk voordelen en vrijheden wil dan is dit jouw ideale product. Ook hoef je niet bang te zijn om de geweven draagdoek te wassen. Het katoen kan vele wasbeurten aan en zal niet snel slijten. Ook aanraking met de huid levert geen irritaties op.


[Hier komt de short code]


Eigenschappen

Een geweven draagdoek heeft veel positieve eigenschappen. Het zorgt voor een optimale lighouding van je kindje wat belangrijk is voor de gezondheid en lichamelijke ontwikkeling. Ook is het ideaal voor ouders die nog geen ervaring hebben met babydragen. Want wat is nou de beste en prettigste manier van dragen? Met de geweven draagdoek kan je alle kanten op. Rugdragen, heupdragen of toch liever je kindje op de buik dragen? Test het gerust uit en ontdek wat voor jou en je poppetje het best werkt! Door de lange levenscyclus zal de doek lang genoeg meegaan voor een eventueel tweede kindje. Meerdere doeken kopen is dan ook niet nodig.

Baby-pret verkoopt meerdere draagdoek merken. Denk aan de geweven draagdoek van Little Frog, of de draagdoek Bykay. Liever een draagdoek die rekbaar is? Of advies nodig bij het knopen van je geweven draagdoek? Bekijk dan onze hulppagina.

Buiten de bovengenoemde voordelen heeft de geweven draagdoek ook als voordeel dat deze tot 18/20 kilo op een veilige en verantwoorde manier te gebruiken is. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over een van onze producten.

geweven draagdoek

Materiaalkeuze

Bij de meeste katoenen draagdoeken is katoen het overheersende materiaal. Toch zijn er een aantal merken die voor andere materialen kiezen. Een voorbeeld hiervan is wol. Wol is lekker warm voor in de winter en de herfst. In de zomer is wol echter veel te warm en niet prettig voor je baby. Ook zijde wordt gebruikt. Zijde is een van de meest zachte en gevoelige stoffen die er is. Perfect voor wanneer jouw prins of prinsesje last heeft van een geïrriteerde huid. Ook is het lekker voor hele hete dagen. Met katoen zit je eigenlijk altijd goed, maar bij specifieke wensen zijn er dus genoeg andere mogelijkheden.

TOP