ul.no_bullet { list-style-image: url(/wp-images/li-plus.png) ; padding: 0; margin: 0; } li.plus {background: url(/wp-images/li-plus.png); no-repeat left top; }
} body { font: normal 16px Cabin, Cabin, sans-serif; } h1 { font: normal 36px Sniglet, Sniglet, sans-serif; }

Rekbare draagdoeken

Wat is een rekbare draagdoek? Een rekbare draagdoek is eigenlijk hetzelfde als een normale draagdoek met een aantal kleine verschillen. De rekbare draagdoek is slechts geschikt voor kindjes tot een gewicht van ongeveer 12 kilo. Ook is deze alleen op de buik te dragen. Waarom zou je dan kiezen voor een rekbare draagdoek? Nou bijvoorbeeld omdat de stof heerlijk zacht is wat erg fijn is voor de baby. Ook is een rekbare draagdoek zeer makkelijk te knopen. Zit je vaak in een situatie dat je eigenlijk al te laat bent en binnen een minuut de deur uit moet? Dan is dit de perfecte doek voor jou! Een rekbare draagdoek is al vanaf de geboorte van je kindje te gebruiken.


[Hier komt de shortcode]


Pluspunten?

Hoewel elk draagsysteem voor- en nadelen heeft zijn er genoeg ouders die een hele specifieke voorkeur hebben. Een rekbare draagdoek is comfortabel en makkelijk in gebruik. Wanneer je de doek eenmaal hebt vastgeknoopt kan je deze net als een tas op elk moment gebruiken. Je doet eerst de rekbare draagdoek om en daarna zet je de kleine baby erin. Een goede oplossing voor moeders die op zoek zijn naar extra gemak.  De stof rekt lekker mee wat zorgt dat de doek makkelijk aan te passen is naar de perfecte positie en houding.

Rekbare draagdoek kopen

Zacht materiaal en lekker praktisch. Is dit waar je naar opzoek bent? Dan kan je het best een rekbare draagdoek te kopen. Heb je nog advies nodig van een van onze consultants? Twijfel je tussen een geweven of rekbare draagdoek? Vraag het ons en wij geven jou passend advies. Hierna kan je makkelijk jouw gewenste kleur en type kiezen uit onze uitgebreide collectie.  Uw bestellingen worden met veel zorg en liefde behandelt. Mocht de doek niet bevallen dan kan deze probleemloos worden geretourneerd of omgeruild. Verzendingen zijn gratis vanaf 50 euro.

Rekbare draagdoek

Rekbare draagdoek merken

Er zijn meerdere merken rekbare draagdoeken beschikbaar op Baby-pret.
Denk aan ByKay, Bondolino of Hoppediz. Weet je niet hoe je rekbare draagdoek moet knopen? Bekijk dan onze knoophulp!

TOP