ul.no_bullet { list-style-image: url(/wp-images/li-plus.png) ; padding: 0; margin: 0; } li.plus {background: url(/wp-images/li-plus.png); no-repeat left top; }
} body { font: normal 16px Cabin, Cabin, sans-serif; } h1 { font: normal 36px Sniglet, Sniglet, sans-serif; }

Zomerdraagdoeken

Een zomerdraagdoek is een draagdoek gemaakt van een stof die lekker verkoelend werkt. Ideaal dus voor de hete zomerdagen. Wij zijn de eersten die beweren dat een (zomer)draagdoek fijner is dan een buggy. Maar ook wij snappen dat de zomer erg heet is en elke kilo extra die je meezuilt zwaar kan zijn. Daarom is materiaal van de doek erg belangrijk. Een zomerdraagdoek houdt hier extra rekening mee waardoor de stof niet te warm is op warme dagen.


[Hier komt de shortcode]


Zomerdraagdoek materialen

Zomerdraagdoeken zijn op zonnige dagen voor de ouders en het kindje zelf erg fijn. We leggen graag wat meer uit over welke materialen goed geschikt zijn in de zomer. Zo is zijde een erg bijzonder materiaal wat je niet snel verwacht in een draagdoek. Bij een juiste vervaardiging kan zijde echter zeer goed gebruikt worden. Hetzelfde geld voor een combinatie van linnen en katoen. Dit zorgt niet voor huidirritatie en heeft een goede luchtdoorlatende werking. Ook is het lekker koel en zal je het niet te snel heel warm krijgen hiermee.

Naast het kiezen van het juiste materiaal voor je zomerdraagdoek hebben we een aantal tips op een rijtje gezet

  • Houdt je vochtlevel op niveau, drink genoeg water
  • Houdt de temperatuur van je kindje goed in de gaten
  • Pak ook voldoende rust, en ga af en toe even zitten om jezelf wat rust te gunnen
  • Kleed je luchtig aan op warme dagen
  • Zorg voor juiste materialen en gebruik zeker geen wol

Bestellen

Bestellen werkt heel makkelijk. Vanuit je winkelmand vul je jouw gegevens in. Dit wordt goed beveiligd waardoor jouw persoonlijke gegevens in goede handen zijn. Als je jouw product voor 17:00 besteld op een doordeweekse werkdag dan zullen wij jouw order dezelfde dag nog versturen. Het postbedrijf zal in de meeste gevallen de volgende dag jouw order leveren.  Dit gebeurt op je eigen adres of eventueel op een door jou aangewezen afhaallocatie.

zomerdraagdoek
TOP