ul.no_bullet { list-style-image: url(/wp-images/li-plus.png) ; padding: 0; margin: 0; } li.plus {background: url(/wp-images/li-plus.png); no-repeat left top; }
} body { font: normal 16px Cabin, Cabin, sans-serif; } h1 { font: normal 36px Sniglet, Sniglet, sans-serif; }

Draagjas

Veel moeders kiezen in de winter voor een draagdoek of draagzak die van lekker warm materiaal is gemaakt. Vaak wordt er gekozen voor wol omdat het lekker zacht maar ook warm is. Bij een koude wind kan het echter nog steeds erg fris worden voor een baby. Een draagjas bied dan uitkomst. Een draagjas is een combinatie van een jas en een draagdoek.Erg geschikte voor de koude en frisse dagen.


[Hier komt de shortcode]


Voordelen draagjassen

  • Heel handig voor de hele koude winterdagen (onder de 8 graden)
  • Ook te gebruiken tijdens de zwangerschapsperiode wanneer je buik begint te groeien
  • Gemakkelijk in gebruik (erg handig als je af en toe snel de deur uit wil)

Met een draagjas houdt je, je baby heerlijk warm.en heb je toch allebei je handen vrij om gemakkelijk de dagelijkse dingen te doen. Denk aan boodschappen, een treinkaartje kopen of de hond uitlaten.

Een draagjas bestellen op baby-pret.nl is een goede keuze. Wij hebben een uitgebreid assortiment voor zowel de sportieve, praktische en modebewuste moeder! De meeste jassen komen in een maat die geschikt is voor de meeste vrouwen (one-size-fits-most). Mocht je vragen hebben of twijfels over welke draagjas je nodig hebt, neem dan gerust contact met ons op.

draagjas
TOP