ul.no_bullet { list-style-image: url(/wp-images/li-plus.png) ; padding: 0; margin: 0; } li.plus {background: url(/wp-images/li-plus.png); no-repeat left top; }
} body { font: normal 16px Cabin, Cabin, sans-serif; } h1 { font: normal 36px Sniglet, Sniglet, sans-serif; }

BabyBjorn draagzak

BabyBjorn Draagzak

Wat maakt de BabyBjorn draagzak zo populair? Bij het designen en ontwerpen is er hulp ingeroepen van verschillende experts en van de beoogde doelgroep zelf; Vaders en moeders dus! De meningen van ouders en professionals hebben gezorgd voor een van de betere draagzakken. Een voordeel van de BabyBjorn draagzakken zijn de schouderbanden. Deze zijn namelijk extra dik gevoerd waardoor deze niet gaan irriteren maar gewoon fijn om je lichaam blijven zitten. Ook het om- en afdoen gaat makkelijk dankzij de prettige gespsluitingen.

 


[Hier komt de shortcode]


BabyBjorn is een bekend merk voor baby- en peuterproducten. De meeste mensen kennen BabyBjorn voornamelijk van de wipstoeltjes en de draagzakken. In het verleden zijn de draagzakken van Baby Bjorn wel is negatief in de media gekomen. Dit kwam omdat de draagzakken niet ergonomisch waren. De nieuwste modellen van BabyBjorn zijn wel ergonomisch en goedgekeurd. Wij zullen dan ook alleen de modellen verkopen die volledig ergonomisch zijn en veilig voor je kindje.

Het grootste voordeel is wel dat de nieuwste collecties op verschillende manieren te dragen zijn. Dit kan lang niet bij alle merken draagzakken en daarom zie je dit merk ook zo veel in het huidige straatbeeld.

De nieuwe ergonomische draagzakken bestaan uit verschillende modellen

  • BabyBjorn One
  • BabyBjorn One Air
  • BabyBjorn We
  • BabyBjorn We Air (binnenkort verwacht)

De ‘Baby Bjorn One’ is op zowel de buik als op de rug op 2 verschillende manieren te dragen. Doordat je deze draagzak vanaf de geboorte kunt gebruiken tot dat jouw kind de leeftijd van 3 jaar heb gebruikt ben je niet genoodzaakt om een nieuwe draagzak te kopen als je baby ouder en zwaarder wordt. Een belangrijk punt om op te letten bij je aankoop, van welk merk dan ook. Ook de ‘One air’ en de ‘We’ zijn op verschillende manieren te dragen.

Babybjorn Draagzak

Accessoires voor BabyBjorn draagzakken

Naast wipstoeltjes en draagzakken zijn er ook accessoires voor de BabyBjorn producten te koop.

Zo zijn er beschermbandjes voor de draagzak en een extra warme cape voor de baby.

De berschermbanden zijn van lekker zacht materiaal en gaan over de schouderbanden heen, op de plek waar veel baby’s deze banden in de mond stoppen en zelfs op kauwen. De cape is ideaal voor de koudere dagen en avonden. De cape is namelijk van heerlijk fleece materiaal gemaakt zodat je de baby lekker warm kan instoppen.

TOP