ul.no_bullet { list-style-image: url(/wp-images/li-plus.png) ; padding: 0; margin: 0; } li.plus {background: url(/wp-images/li-plus.png); no-repeat left top; }
} body { font: normal 16px Cabin, Cabin, sans-serif; } h1 { font: normal 36px Sniglet, Sniglet, sans-serif; }

Draagzak peuter

Draagzakken voor peuters zijn ontworpen om op een prettige manier een peuter te kunnen dragen. Peuters zijn vaak al een stuk zwaarder dan baby’s en daarom zijn de producteigenschappen bij een draagzak peuter gespecificeerd op grotere kindjes. Sommige merken bieden een enkele maat aan die geschikt is voor kindjes tot aan 25 kilo. Hier kunnen peuters en baby’s in gedragen worden. Andere merken verdelen hun maatcategorieën in 2 of 3 delen gericht op een bepaald gewicht. Een draagzak peuter is voor peuters vanaf ongeveer maar 86 en zijn goed te gebruiken tot wel maat 110.


[Hier komt de short code]


Draagzak peuter bestellen?

Veel peuters hebben geen draagzak of kinderwagen nodig maar aan het eind van een lange dag zijn ze vaak moe en is het prettig om een draagzak voor de peuter mee te hebben. Besluit je om een peuter draagzak te bestellen dan wordt deze gratis verzonden. Dit geldt voor elk merk dat u bestelt. Zodra u bestelling verzonden is zenden wij u een track&trace code toe via de e-mail. Op deze manier kunt u inzien wanneer uw baby-pret bestelling binnen zal komen. Tevreden over uw draagzak peuter? Wij ontvangen graag je feedback zodat we ons steeds verder kunnen verbeteren.

Draagzak peuter
TOP