ul.no_bullet { list-style-image: url(/wp-images/li-plus.png) ; padding: 0; margin: 0; } li.plus {background: url(/wp-images/li-plus.png); no-repeat left top; }
} body { font: normal 16px Cabin, Cabin, sans-serif; } h1 { font: normal 36px Sniglet, Sniglet, sans-serif; }

Maxomorra

Maxomorra is een zeer leuk en fris merk voor baby’s en kinderen. Maxomorra is een merk wat afkomstig is uit zweden en ontstaan is in 2008. Wat maakt Maxomorra zo leuk? Het zijn de super kleurrijke patronen en designs wat dit merk van de rest onderscheidt. Veel merken hebben de laatste jaren een meer volwassen look gekregen, Maxomorra niet. Maxomorra kiest bewust voor een wat kinderlijke look die baby’s en kinderen zelf ook leuk vinden. Een kledingstuk van Maxomorra is nooit saai. Stoere auto’s voor jongetjes, en felle kleuren voor de meisjes. De manier waarom de designs zijn getekend geeft de kleding een geheel eigen stijl. Veel Maxomorra producten ogen zelfs een beetje retro, in de goede zin van het woord.

Maxomorra online

Maxomorra kleding bestel je nu online bij Baby-pret! In onze collectie vind je rompers, jurkjes, gave en stoere t-shirts. Maar ook leuke jumpsuits, rokjes en zelfs ondergoed komt voor in het uitgebreide aanbod.

TOP