ul.no_bullet { list-style-image: url(/wp-images/li-plus.png) ; padding: 0; margin: 0; } li.plus {background: url(/wp-images/li-plus.png); no-repeat left top; }
} body { font: normal 16px Cabin, Cabin, sans-serif; } h1 { font: normal 36px Sniglet, Sniglet, sans-serif; }

Aquasling

Een aquasling is een ringsling die in het water te gebruiken is. Dat komt door het materiaal waar de aquasling van gemaakt is. Het polyester is waterafstotend waardoor de stof het water niet absorbeert. Dit zorgt ervoor dat de aquasling niet zwaarder wordt door het water. Ook droogt de stof heel erg snel. Het polyester is rekbaar en komt daarom ook maar in een standaard maat; one size fits all.


[Hier komt de shortcode]


Aquasling tijdens het douchen

Een aquasling, ook wel watersling genoemd, heeft dezelfde voordelen als een ringsling. Dit betekent gemakkelijk omdoen en de mogelijkheid om zowel op de buik of de heup te dragen. Daarnaast kan je er ook mee douchen of lekker in het water baden.

Heerlijk douchen met je baby in de doek liggend. Baby’s vinden dit fijn omdat ze hierbij het veilige fysieke contact met de vader of moeder hebben. Daarnaast kan de baby ook niet uit je handen glippen omdat deze veilig in de sling hangt.Terwijl je beide handen vrij hebt kan je makkelijk de baby wassen en af en toe wat water over zijn of haar hoofdje laten lopen. Tijdgebrek is geen excuus meer om niet met je kind te douchen aangezien de sling zeer makkelijk om en af te doen is.

Wij adviseren het zeker om lekker het zwembad in te gaan met de kleine. Let wel op dat je in het ondiepe water blijft. Jij moet zelf makkelijk kunnen staan terwijl het water tot maximaal de nek van de baby komt. Dankzij de aquasling kan een baby het gevoel van water goed ervaren en nieuwe indrukken opdoen. De meeste baby’s vinden dit erg fijn.

Veiligheid

Het gebruik van een aquasling is ook veel veiliger. Zowel in de douche, badkamer of bij het zwembad kan je uitglijden. Wanneer je uitglijdt heb je geen handen vrij om jezelf of de baby te beschermen bij de val. Omdat je met een sling wel twee handen vrij hebt is dit goed voor de veiligheid. Ook voor deze artikelen gelden onze snelle leveringsvoorwaarden en klantvriendelijke retourbeleid.

aquasling voorbeeld
TOP