ul.no_bullet { list-style-image: url(/wp-images/li-plus.png) ; padding: 0; margin: 0; } li.plus {background: url(/wp-images/li-plus.png); no-repeat left top; }
} body { font: normal 16px Cabin, Cabin, sans-serif; } h1 { font: normal 36px Sniglet, Sniglet, sans-serif; }

Buidelsling

De buidelsling, wat is het? Er zijn zoveel soorten manieren om je baby op een andere manier te dragen dan in een kinderwagen. De buidelsling is hier een van. Met de buidelsling kan je jouw baby of kindje dicht bij je dragen waarbij je kleintje lekker mee geniet van jouw lichaamswarmte.


[Hier komt de shortcode]


Pluspunten en voordelen buidelsling

De buidelsling biedt een aantal pluspunten. Het omdoen en knopen is heel simpel. Je hangt de stof gewoon om je schouder heen en kan de baby direct in de doek liggen. Er zijn geen verschillende afstellingen voor lengte. Het is dan ook belangrijk dat jouw baby zelfstandig zijn hoofdje rechtop kan houden. Daarom is deze doek niet geschikt voor kindjes die jonger zijn dan 6 maanden. Door het gemak van de buidelsling is deze perfect voor korte uitstapjes. Om- en afdoen gaat makkelijk. Omdat het gewicht over 1 schouder is verdeeld vinden de meeste ouders dit niet het meest ideale draagsysteem voor hele lange uitstapjes.

TOP