ul.no_bullet { list-style-image: url(/wp-images/li-plus.png) ; padding: 0; margin: 0; } li.plus {background: url(/wp-images/li-plus.png); no-repeat left top; }
} body { font: normal 16px Cabin, Cabin, sans-serif; } h1 { font: normal 36px Sniglet, Sniglet, sans-serif; }

Draagzak

Een draagzak is de moderne en kindvriendelijke versie van de buggy of kinderwagen. Je baby of peuter meedragen met een draagzak praktisch en fijn. Het is voor moeders, en vaders een goede manier om je kindje overal mee naar toe te nemen. Baby-pret.nl heeft een uitgebreide collectie van draagzakken van verschillende merken. Er zijn een aantal verschillen met een draagdoek. Bij een draagzak hangt en zit de baby vooral, terwijl bij een draagdoek de baby meer een liggende houding aanneemt. Beide manieren van dragen hebben verschillende voordelen. De draagzakken die wij verkopen zijn allemaal ergonomisch, tenzij anders is aangegeven.


[Hier komt de shortcode]


Een draagzak is makkelijk en praktisch

Wat veel ouders prettig vinden aan een draagzak is het gemak dat het met zich meebrengt. De zak hang je om je schouders, klikt de gespen dicht en je tilt de baby erin, met zijn voetjes door de openingen. Net zo simpel als bij een kinderwagen. De baby kan op de buik of op de rug gedragen worden. Met een draagzak heb je je handen altijd vrij tijdens het winkelen of tijdens een leuk gezinsuitje. Fanatieke draagouders willen nooit meer anders, maar mama’s die nog niet bekend zijn met het baby dragen komen hier meestal achter op vakantie. Door de bergen, zand of steile hellingen rolt een kinderwagen niet zo soepel. Een draagzak- of doek biedt dan een goede uitkomst. Er is bij het ontwerp veel aandacht besteed aan het draagcomfort. Het gewicht wordt op een goede manier verspreidt waardoor de baby niet te zwaar aanvoelt. Draagzakken zijn dan ook uiterst geschikt om meerdere uren te gebruiken.

Merken

Het aantal draagzakmoeders en vaders groeit nog steeds en daarmee ook de merken die hierop inspringen. Een aantal populaire merken die u bij ons kunt vinden zijn Boba, Bondolino, ByKay en Manduca. Ook Rose & Rebellion mag uiteraard niet ontbreken. Dit merk is een persoonlijke favoriet van ons dankzij de unieke en kleurrijke ontwerpen.

Draagzak

Bestellingen worden bij ons zorgvuldig behandeld en met een persoonlijke boodschap verzonden. Team baby-pret wenst jou en jouw kindje veel draagplezier en mooie momenten toe! Toch nog vragen over een specifiek product? Neem gerust contact met ons op. De klantenservice helpt je graag verder.

TOP