ul.no_bullet { list-style-image: url(/wp-images/li-plus.png) ; padding: 0; margin: 0; } li.plus {background: url(/wp-images/li-plus.png); no-repeat left top; }
} body { font: normal 16px Cabin, Cabin, sans-serif; } h1 { font: normal 36px Sniglet, Sniglet, sans-serif; }

Merken

Ben je op zoek bent naar een draagdoek, draagzak, of misschien wel een mei tai? Dan kan het best zo zijn dat je wellicht speciale wensen hebt. Dat kunnen wensen zijn op het gebied van materiaal, kleur of misschien wel een specifiek merk. Op deze merkenpagina heb je een overzicht van alle merken die Baby-pret.nl aanbiedt.

Nu draagzakken- en doeken steeds populairder worden, groeit het aanbod mee. Elk merk heeft zijn eigen unieke uitstraling dat terugkomt in het ontwerp of design. Bondolino draagzakken staan bijvoorbeeld bekend om het gemak van de sterke heupband die je door middel van een klittenband sluiting snel kunt omdoen. Als je liever een merk kiest dat met gespsluitingen werkt dan is de Manduca draagzak voor jou geschikt. Manduca is een van de bekendere merken. Veel ouders kiezen voor dit merk omdat ze het merk kennen van vrienden of familie.

Voor draagdoeken heb je onder andere de merken Tula, Diva Milano en ByKay.
Diva Milano heeft hele mooie designs die wat weg hebben van mooie natuurlandschappen. ByKay heeft veel basic designs zonder al te veel poespas maar staat ook bekend om de uitstekende kwaliteit.

Welk merk je ook kiest, wij hebben deze altijd op voorraad. En wanneer je deze voor het einde van de middag bestelt zorgen wij er ook voor dat uw bestelling dezelfde dag wordt verzonden.

TOP