Draagzak

Voor moeders en vaders een goede manier om je kindje overal mee naar toe te nemen. Er zijn een aantal verschillen met een draagdoek. Bij een draagzak hangt en zit de baby vooral, terwijl bij een draagdoek de baby meer een liggende houding aanneemt. Beide manieren van dragen hebben verschillende voordelen. De draagzakken die wij verkopen zijn allemaal ergonomisch, tenzij anders is aangegeven.

Een draagzak is makkelijk en praktischDraagzak

Wat veel ouders prettig vinden aan een draagzak is het gemak dat het met zich meebrengt. De zak hang je om je schouders, klikt de gespen dicht en je tilt de baby erin, met zijn voetjes door de openingen. Net zo simpel als bij een kinderwagen. De baby kan op de buik of op de rug gedragen worden. Met een draagzak heb je je handen altijd vrij tijdens het winkelen of tijdens een leuk gezinsuitje. Fanatieke draagouders willen nooit meer anders, maar mama’s die nog niet bekend zijn met het baby dragen komen hier meestal achter op vakantie. Door de bergen, zand of steile hellingen rolt een kinderwagen niet zo soepel. Een draagzak- of doek biedt dan een goede uitkomst. Er is bij het ontwerp veel aandacht besteed aan het draagcomfort. Het gewicht wordt op een goede manier verspreidt waardoor de baby niet te zwaar aanvoelt. Draagzakken zijn dan ook uiterst geschikt om meerdere uren te gebruiken.

Merken

Het aantal draagzakmoeders en vaders groeit nog steeds en daarmee ook de merken die hierop inspringen. Een aantal populaire merken die u bij ons kunt vinden zijn Boba, Bondolino, ByKay en Manduca. Ook Rose & Rebellion mag uiteraard niet ontbreken. Dit merk is een persoonlijke favoriet van ons dankzij de unieke en kleurrijke ontwerpen.