Draagzak baby

Een draagzak baby is kleiner van formaat en compact. Een ideaal warm nestje dat zowel jou als je baby comfort geeft. Een goede baby draagzak is van sterk materiaal gemaakt zodat de baby altijd veilig gedragen kan worden.

De juiste keuze

Uiteraard zijn de baby draagzakken die wij verkopen voorzien van een keurmerk en uitgebreid getest. Naast veiligheid is ook het comfort van baby en ouder van belang. Wij hebben al meerdere berichten gekregen van kersverse mama’s dat de draagzak de baby een erg fijn gevoel geeft. Voor veel baby’s is de draagzak zelfs het favoriete slaapplekje.

Dit is geen toeval. Door je baby te dragen in plaats van te rijden zal de baby de lichaamsbewegingen voelen. Door te lopen wanneer je de baby op je rug of buik draagt zal de kleine meedeinen met de bewegingen. Dit geeft een gevoel van veiligheid en heeft hetzelfde effect als een wieg. Het is lastig om te zeggen voor welke leeftijd deze draagzakken zijn geschikt omdat niet alle baby’s even snel groeien. Alle draagzakken zijn echter geschikt voor alle babietjes tot zeker kledingmaat 86.

Waarvoor gebruik je een baby draagzak?

Heel simpel, voor alle dagelijkse bezigheden die je momenteel ook met je kind doet. Lekker wandelen, naar het strand of zelfs naar de dierentuin. Voor de drukke mama’s is dit het ideale product. Het gewicht wordt op zo een manier verdeeld dat je het na een tijdje niet eens meer merkt.

Draagzak baby kopen?

Op zoek naar een baby draagzak? Een draagzak die puur geschikt is voor baby’s en niet voor grotere kindjes en peuters? Wij hebben een selectie gemaakt van draagzakken die vooral geschikt zijn voor baby’s. Wij hebben hiervoor gekeken naar de grootte van de draagzak en het gewicht wat deze mee kan dragen. Als je een draagzak zoekt die beter aansluit op wat grotere kindjes dan kan je terecht in het menu op de pagina ‘draagzak peuter‘.