Rekbare draagdoek

Rekbare draagdoeken zijn nog makkelijker om te knopen! Voor ouders die het hele knopen van draagdoeken maar een vervelende bezigheid vinden ideaal. Ook voor mama’s die net beginnen met dragen een goede methode om mee te beginnen. Je hebt echter wel minder draagopties. Kies je voor een rekbare draagdoek dan draag je de baby altijd op je buik in kikkerhouding. Rekbare draagdoeken zijn het best te gebruikten tot een gewicht van +- 12 kilo. Net als bij een geweven draagdoek kun je deze gebruiken zodra de baby geboren is.

De voordelen?

Elke manier van baby dragen heeft plus- en minpunten. De voordelen van rekbare draagdoeken liggen onder meer bij het draagcomfort en het gemak. Zoals aangegeven zijn rekbare draagdoeken erg makkelijk te knopen. Je hoeft ook slechts 1 keer te knopen. Hierna kan je de draagdoek gewoon op- en af doen zo vaak je wil, de knoop blijft gewoon zitten. Het is heel simpel om je baby eruit te tillen en er weer in te zetten. Erg makkelijk als je snel de deur uit moet dus! Omdat de stof naar de gewenste vorm uitrekt is het draagcomfort ook erg hoog. Het is erg makkelijk om de doek in een juiste positie te verstellen door de stof desgewenst verder over de schouders uit te rekken om het gewicht te verdelen.

Rekbare draagdoek kopen

Een zeer zachte stof en ultiem gebruiksgemak. Je weet wat je wil en besluit om een rekbare draagdoek te kopen. Wij van Baby-Pret hebben een zeer uitgebreid assortiment van rekbare draagdoeken. Neem een kijkje en vind jouw ideale kleur, model of merk in ons aanbod. Heb je toch nog vragen over rekbare draagdoeken of welk type draagdoek je nodig hebt. Vraag het ons in het scherm hiernaast of kijk op deze pagina. Als je vandaag besteld heb je deze morgen al in huis. Vanaf 50€ bieden wij al een gratis verzending aan zodat je niet tegen onnodige kosten aanloopt!
Is de rekbare draagdoek toch niet de ideale doek voor jou? Wij hebben een gratis omruilgarantie! Als je jouw draagsysteem voor een ander
draagsysteem wil omruilen, of een andere kleur dan is er geen sprake van extra verzend- of retourkosten. Bij Baby-pret.nl snappen wij namelijk
het belang van een doek waar jijzelf en je baby zich comfortabel in voelen.